Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بازدید از کنارگذر شرق اصفهان در خصوص قطار برقی سریع‌السیر اصفهان گفت: با افتتاح قطار سریع السیر، مردم اصفهان، مسیر ۱۰ ساعته سفر ریلی تا تهران را با نوع غیربرقی در چهار ساعت و با نوع سریع‌السیر در ۱۰۰ دقیقه خواهند پیمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد اسلامی بیان کرد: این طرح بعد از وقفه ایجاد شده به دلیل کرونا به زودی از سر گرفته می‌شود، ریل گذاری با فن آوری سریع السیر در همین دولت آغاز شود.

وی گفت: این در حالی است که این طرح در محدوده قم تا تهران ۱۶ درصد پیشرفت داشته است.

وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به پرسشی درباره قیمت‌های افسارگسیخته بازار مسکن هم گفت: برای مسکن ۲ بحث وجود دارد؛ نخست، بحث روانی و تاثیراتی که از هیجانات کاذب به وجود آمده است و دوم اینکه دولت‌ها هیچ گاه در بحث قیمت گذاری و تنظیم قراردادهای مسکن دخالتی نداشته اند، اما در زمان شیوع کرونا، دولت مجبور به مداخله شد.

محمد اسلامی در توضیح موارد مداخله دولت در بحث مسکن گفت: بسته‌های سیاستی و حمایتی طراحی شده که امید است در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا مصوبه‌ای مانند مصوبه تمدید دو ماهه اجاره نامه‌ها به تصویب برسد که در این زمینه اطلاع رسانی خواهد شد.

وی گفت: برای مالیات خانه‌های خالی سامانه‌ای طراحی شده و در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار داده شده است، سازمان امور مالیاتی موظف است برگه‌های مالیات را در اختیار دارندگان خانه‌های خالی قرار دهد.

وزیر راه و شهرسازی به بحث مسکن مهر هم گریزی زد و گفت: از دو میلیون و ۳۰ هزار مسکن مهری که به مردم تحویل داده شده، یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد آن در دولت‌های یازدهم و دوازدهم اقدام شده است، ۱۲۰ هزار واحد هم آماده شده است و بعد از آماده شدن انشعابات، به مردم تحویل داده می‌شود و همچنین، کمتر از ۷۰ هزار واحد هم در دست تکمیل است.  

کد خبر 525371 برچسب‌ها وزارت راه و شهرسازی استان اصفهان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی استان اصفهان راه و شهرسازی سریع السیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۲۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟

به گزارش صدای ایران از ایسنا، موضوع برقی کردن خط آهن در ایران علیرغم اینکه سال‌ها مطرح شده، اما هنوز اجرا نشده است و طول خط برقی ریلی ایران کمتر از ۲۰۰ کیلومتر مربوط به مسیر جلفا - تبریز و تبریز - آذرشهر است. پس از آن دولت‌ها وعده‌های مختلفی برای اجرای راه آهن برقی به ویژه در مسیر پرتردد و با استراتژیک تهران - مشهد دادند، اما این قطار برقی هنوز به حرکت درنیامده و به مقصد نرسیده است.

در این راستا دولت سیزدهم برنامه‌هایی دارد و مهرداد بذرپاش - وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم - در روز‌های پایانی ۱۴۰۱ وعده داد که عملیات قطار سریع‌السیر مسیر تهران - مشهد از ۱۴۰۲ آغاز می‌شود.

همچنین چندی پیش سید ابراهیم رئیسی - رئیس جمهور - نیز در جلسه‌ای، آخرین وضعیت مهمترین پروژه‌های ریلی و تزانزیتی کشور و راهکار‌های تسریع در اجرا و تسهیل تامین مالی این طرح‌ها را بررسی کرد و با تاکید بر اهمیت احداث خط ریلی سریع‌السیر مشهد - تهران با توجه به نیاز رو به افزایش برای گسترش امکانات حمل و نقلی در این مسیر و ضرورت تسهیل و ارتقای ایمنی تردد زائران علی‌ابن موسی‌الرضا (ع) بر تسریع در اجرای مطالعات و تمهید مقدمات زیرساختی اجرای این پروژه تأکید کرد.

در همین راستا، ایسنا در سلسله مطالبی به موضوع قطار‌های برقی و بررسی آنها در سایر کشور‌های جهان می‌پردازد.

در گزارش قبلی انواع قطار‌های برقی چین معرفی و پیش از آن نیز درباره اولین راه‌آهن برقی و مسیر ریل برقی جهان صحبت شد و به نقش این قطار‌ها در کاهش میزان انتشار گاز‌های گلخانه‌ای اشاره کردیم، در گزارش دوم فهرستی از سریع‌ترین قطار‌های مغناطیسی جهان معرفی شد و در گزارش سوم علت محبوبیت قطار‌های سریع‌السیر در چین را بررسی کردیم و در این گزارش سریع‌السیر قطار‌های جهان در سال میلادی ۲۰۲۴ معرفی می‌شوند.

در عصری که سرعت و کارایی بر قلمرو حمل‌ونقل غالب است، قطار‌های سریع‌السیر روشی را که افراد در مسافت‌های وسیع طی می‌کنند را متحول کرده است. با ورود به سال ۲۰۲۴، تلاش برای سیستم‌های ریلی سریع‌تر و پیشرفته‌تر همچنان مرز‌های نوآوری را پیش می‌برد و در اینجا فهرستی از قطار‌های برتر جهان معرفی شدند که فناوری پیشرفته و سرعت بی‌نظیر را به نمایش می‌گذارند.

سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴

در سال ۲۰۲۴، سریع‌ترین قطار‌های جهان مظهر فناوری پیشرفته و حمل‌ونقل سریع هستند. این مهندسی شگفت‌انگیز به رهبری ماگلو شانگهای چین با سرعت خیره‌کننده ۴۶۰ کیلومتر در ساعت به نمایش گذاشته شده است و بازتعریف خطوط ریلی پرسرعت با هارمونی CRH ۳۸۰ A با سرعت ۳۸۰ کیلومتر بر ساعت از نزدیک دنبال سپس ایتالیا، ژاپن و سایرین فهرست را تکمیل می‌کنند، این قطار‌ها اوج حمل‌ونقل مدرن را به نمایش گذاشته‌اند.

سریعترین قطار جهان - شانگهای مگلو

شانگهای مگلو در چین با سرعت خیره‌کننده ۴۶۰ کیلومتر در ساعت (۲۸۶ مایل در ساعت) به جلو حرکت می‌کند و جایگاه خود را به‌عنوان برترین شگفتی فناوری شناور مغناطیسی به رخ می‌کشد. در حالی که این قطار به‌عنوان قطار سنتی طبقه‌بندی نمی‌شود، اما الکترومغناطیس آن را قادر ساخته است تا به زیبایی سر بخورد و محدودیت‌های اصطکاک را نادیده بگیرد و استانداردی را برای حمل و نقل با سرعت بالا در سال ۲۰۲۴ تعیین کند.

دومین قطار سریع جهان-هارمونی سی آر اچ

هارمونی (CRH ۳۸۰ A) در اکتبر ۲۰۱۰ به بهرهبرداری رسید و از پکن تا شانگهای حرکت می‌کند و خدمات روزانه را در مسیر ووهان به گوانگژو ارائه می‌دهد. قطار‌های گلوله‌ای CR Harmony و CR Fuxing چین با سرعت ۳۵۰ کیلومتر در ساعت (۲۱۷ مایل در ساعت) در بین مناظر حرکت و جایگاه دومین قطار سریع در سراسر جهان را تضمین می‌کنند. این قطار‌ها که انقلاب راه‌آهن پرسرعت چین را رهبری می‌کنند، به‌طور یکپارچه شهر‌ها را به هم متصل و استاندارد‌های جدیدی را برای حمل‌ونقل سریع تعیین می‌کنند و با سرعت و کارایی قابل توجه خود، تجسم تسلط چین در فناوری مدرن راه‌آهن هستند.

سومین قطار پرسرعت جهان-ای جی وی ایتالو

این مورد، اولین قطار در سری‌ای جی وی است که در آوریل ۲۰۱۲ خدمت‌رسانی آن آغاز شد و حداکثر سرعت عملیاتی آن ۳۶۰ کیلومتر بر ساعت است. این قطار مجهز به سیستم کششی است که در آوریل ۲۰۰۷ رکورد سرعت ۵۷۴.۸ کیلومتر بر ساعت را شکست. همچنین مدرن‌ترین قطار اروپا محسوب می‌شود توسط آلستوم ساخته شده است. این قطار با استاندارد همکاری مشترک اروپا (TSI) که شامل ایمنی، قابلیت اطمینان و در دسترس بودن، بهداشت، حفاظت از محیط زیست و سازگاری فنی است، مطابقت دارد.




چهارمین قطار پرسرعت جهان- زیمنس‌ای وی اس ۱۰۳‌ای وی اس ۱۰۳ در اسپانیا، سریع‌ترین قطار سریع‌السیر نوع خود در جهان است. این قطار در طول سفر‌های آزمایشی خود در اسپانیا به سرعت فوق العاده حدود ۴۰۰ کیلومتر در ساعت دست یافت و دارای سرعت عملیاتی ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت است. توسط راه‌آهن ملی اسپانیا سفارش داده شده است و در خط بارسلونا-مادرید کار می‌کند. این قطار در جولای ۲۰۰۵ تحویل داده شد و در ژوئن ۲۰۰۷ شروع به کار کرد.

پنجمین قطار پرسرعت جهان-تالگو ۳۵۰

تالگو ۳۵۰ که در ابتدا با نام RENFE AVE کلاس ۱۰ وارد خدمت شد، در طول اجرای آزمایشی خود به حداکثر سرعت ۳۶۵ کیلومتر در ساعت دست یافت. حداکثر سرعت عملیاتی این قطار ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت است و از سال ۲۰۰۵ در اسپانیا کار می‌کند. در حال حاضر بیش از ۴۶ قطار از این سری در حال کار هستند.

ششمین قطار پرسرعت جهان-سری E ۵ شینکانسن هایابوسا

قطار‌های سری E ۵ شینکانسن هایابوسا که در مارس ۲۰۱۱ با حداکثر سرعت اولیه ۳۰۰ کیلومتر، خدمت‌رسانی را آغاز کردند، اکنون در خط توهوکو شینکانسن با حداکثر سرعت عملیاتی ۳۲۰ کیلومتر در ساعت حرکت می‌کنند. قطاری که در حال حاضر سریع‌ترین قطار در ژاپن است، در طول آزمایش به سرعت حدود ۴۰۰ کیلومتر در ساعت دست یافت. این قطار توسط صنایع سنگین کاوازاکی (KHI) و هیتاچی ساخته شده است، در حالی که شرکت راه‌آهن شرق ژاپن (JR East) اپراتور آن است.

هفتمین قطار پرسرعت جهان-آلستوم یورودوپلکس

آلستوم یورودوپلکس ساخت آلستوم سومین نسل تی جی وی دوپلکس است که در دسامبر ۲۰۱۱ آغاز به کار کرد. قطار‌های این سری تنها دوبلکس هستند. قطار‌های این سری تنها قطار‌های پرسرعت دوطبقه و قادر به حرکت در شبکه‌های اروپایی با سرعت ۳۲۰ کیلومتر بر ساعت هستند. قطار‌های یورودوپلکس برای کار در شبکه‌های ریلی فرانسه، آلمان، سوئیس و لوکزامبورگ طراحی شده‌اند. آنها مجهز به سیستم‌های کششی هستند که با جریان‌های الکتریکی مختلف که در سراسر اروپا استفاده می‌شوند، سازگار شده‌اند.

هشتمین قطار پرسرعت جهان-تی جی وی دوپلکس

تی جی وی دوپلکس از سال ۱۹۹۶-۲۰۰۴ تولید شد و حداکثر سرعت قطار‌ها از ۳۰۰ تا ۳۲۰ کیلومتر در ساعت است. این قطار اولین نسل سوم قطار ۲ طبقه/دوپلکس آلستوم است. فضایی برای ۵۱۲ مسافر در قسمت بالایی و پایینی خود فراهم می‌کند. این قطار از جنس آلومینیوم برای کاهش وزن ساخته شده است.

نهمین قطار پرسرعت جهان-قطار‌های فرچروسا سری‌ای تی آر ۵۰۰

قطار‌های فرچروسا سری‌ای تی آر ۵۰۰ در سال ۲۰۰۸ کار خود را آغاز کردند. این قطار‌ها برای حداکثر سرعت ۳۶۰ کیلومتر در ساعت طراحی شده‌اند و در حال حاضر با سرعت ۳۰۰ کیلومتر در ساعت در خطوط پرسرعت حرکت می‌کنند.

دهمین قطار پرسرعت جهان-تی اچ اس ار ۷۰۰ تی

این قطار در خط پرسرعت بین تایپه و کائوسیونگ در تایوان حرکت می‌کند و در ژانویه ۲۰۰۷ با قطار سریع‌السیر تایوان وارد سیستم حمل‌ونقل شد و سرعت آن ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت و زمان سفر بین دو شهر را از چهار ساعت به ۹۰ دقیقه کاهش می‌دهد و توسط کاوازاکی، هیتاچی و نیپون شاریو ساخته شده است.


دیگر خبرها

  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • افزایش مدت زمان آورده متقاضیان پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • طرح نهضت ملی مسکن جنوب شرق استان تهران آغاز شد
  • ۷۷ درصد از مستاجران تهرانی موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند
  • ۳ رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران اضافه شد
  • سه رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران افزوده شد
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • زمان بازگشایی سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن برای متقاضیان بندرعباسی
  • مسیر دسترسی اراضی ۵۶۰ هکتاری در قم احداث می‌شود
  • ۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است